|
|
| Autor | Poruka |
|---|
Provokatorka

Datum upisa: 17.09.2011
 | Naslov: Erotska prica u tri reci Pon Okt 03, 2011 8:35 pm | |
| |
|
 | |
flyingjoymaker

Datum upisa: 16.09.2011 Godina: 63
 | Naslov: Re: Erotska prica u tri reci Pon Okt 03, 2011 8:44 pm | |
| ... kupatilo za zene. I ... |
|
 | |
Provokatorka

| Naslov: Re: Erotska prica u tri reci Pon Okt 03, 2011 8:50 pm | |
| |
|
 | |
flyingjoymaker

| Naslov: Re: Erotska prica u tri reci Pon Okt 03, 2011 9:37 pm | |
| ... sredovecne zene dogovarale da osnuju Drustvo nebrijanih pichaka. Iako ...
|
|
 | |
VladimirR.

Datum upisa: 12.09.2011 Godina: 55
 | Naslov: Re: Erotska prica u tri reci Uto Okt 04, 2011 8:56 am | |
| |
|
 | |
flyingjoymaker

| Naslov: Re: Erotska prica u tri reci Uto Okt 04, 2011 9:45 am | |
| ... ipak su u nju (javnost) dospele informacije da je Drustvo neobrijanih pichaka vrlo brzo steklo 58 clanica.
A takodje i nesto kao Staut "Drustva nebrijanih pichaka." Statut je imao 3 glavne Odredbe i 6 funkcionalno-pravno-administrativnih.
Prva odredba je bila da se svaka clanica izbacuje iz drustva cim obrije svoju pichku.
Druga odredba ...
|
|
 | |
flyingjoymaker

| Naslov: Re: Erotska prica u tri reci Uto Okt 04, 2011 10:37 am | |
| .. da predsednica drustva mora biti zena sa najduzim stidnim dlakama.
Treca Odredba "Drustva nebrijanih pichaka" je sve sporove u Drustvu resava sud od 5 nevinih decaka izmedju 14 i 16 godina starosti.
Finansijski prihodi Drustva ...
|
|
 | |
Provokatorka

| Naslov: Re: Erotska prica u tri reci Sre Okt 05, 2011 7:50 pm | |
| Ruza je sedela...
Jbt poletko ti pises roman! u 3 reci dragi... |
|
 | |
flyingjoymaker

| Naslov: Re: Erotska prica u tri reci Čet Okt 06, 2011 3:15 pm | |
| u tri reci?
Desi se desilo. |
|
 | |
storyteller

Datum upisa: 23.09.2011
 | Naslov: Re: Erotska prica u tri reci Čet Okt 06, 2011 6:07 pm | |
| Daj Mi Molimte!  |
|
 | |
Provokatorka

| Naslov: Re: Erotska prica u tri reci Čet Okt 06, 2011 9:07 pm | |
| |
|
 | |
flyingjoymaker

| Naslov: Re: Erotska prica u tri reci Čet Okt 06, 2011 10:38 pm | |
| | storyteller :: | Daj Mi Molimte!  |
zajebi ti tu tvoju gramatiku; to su 4 reci.
nego treba ovako:
"naguzi se, molim.! |
|
 | |
Lela

Datum upisa: 12.08.2011 Godina: 33
 | |
 | |
flyingjoymaker

| Naslov: Re: Erotska prica u tri reci Čet Okt 06, 2011 10:54 pm | |
| onda ovako:
"Molim te, daj!" |
|
 | |
SovicaPlava clan sa specijalnim potrebama i ovlastima

Datum upisa: 08.08.2011
 | |
 | |
flyingjoymaker

| Naslov: Re: Erotska prica u tri reci Pet Okt 07, 2011 4:08 am | |
| drma, drma plovak! |
|
 | |
Provokatorka

| Naslov: Re: Erotska prica u tri reci Ned Okt 09, 2011 12:09 pm | |
| |
|
 | |
GRADJANIN

Datum upisa: 09.10.2011
 | Naslov: Re: Erotska prica u tri reci Ned Okt 09, 2011 12:29 pm | |
| |
|
 | |
_MaNiaC_

Datum upisa: 21.09.2011
 | Naslov: Re: Erotska prica u tri reci Ned Okt 09, 2011 1:26 pm | |
| butam,zbivam,shljiskam... |
|
 | |
Provokatorka

| Naslov: Re: Erotska prica u tri reci Ned Okt 09, 2011 2:02 pm | |
| |
|
 | |
flyingjoymaker

| Naslov: Re: Erotska prica u tri reci Ned Okt 09, 2011 7:23 pm | |
| ja je spreda. |
|
 | |

| |
 | |
flyingjoymaker

| Naslov: Re: Erotska prica u tri reci Pon Okt 10, 2011 9:49 am | |
| |
|
 | |
Papak

Datum upisa: 22.09.2011
 | Naslov: Re: Erotska prica u tri reci Pon Okt 10, 2011 11:48 am | |
| Spuštao sam se niže i niže..... Razdelio sam njene usmine , bio je to najlepši vrt tartufa unutar nje koji su se kiselili u idealnoj mikroflori na 37c... Osećao sam divan ukus tartufa u svojim ustima , bila je to pizda vredna milion dolara sa farmom tartufa u njoj , zavukao sam nos i udisao vruć vazduh iznutra jer sam čuo da je to dobro za sinuse , u tom trenutku jedan tartuf se otkinuo i začepio mi je nozdrvu , počeo sam da se gušim ... Oticao sam dok sam se dušio a gospođa me je tužno gledala u želji da mi pomogne , bilo je to pravi trenutak za očajnički potez , pozeleneo sam , nos mi je i dalje bio unutra pokušao sam da iduvam tartuf iz nosa bezuspešno... Gospođa je odgovorila na moj SOS bio je to očajnički metak iz buraga , zvonilo mi je u ušima od tog gromoglasnog prdeža , osetio sam miris amonijaka , pokvarenih jaja i ko zna čega , povratio sam momentalno ali u naprezanju izleteo mi je tartug iz nosa ...vratio sam joj... Bilo me je blam...rekoh izvinite molim vas gispođo za sve i za vaš tartuf... Rekla je nije bitno sinko važno je da si ti meni živ i zdrav! Rekla je neću više da prekidam apstinenciju u sezoni odgoja tartufa... Pozdravili smo se srdačno , bila je jako ljubazna i fina žena....  |
|
 | |
VladimirR.

| Naslov: Re: Erotska prica u tri reci Pon Okt 10, 2011 1:10 pm | |
| I tako je dresirani za pronalaženje tartufa otegao papke.
daljinskim promeni kanal |
|
 | |
flyingjoymaker

| Naslov: Re: Erotska prica u tri reci Pon Okt 10, 2011 1:14 pm | |
| "tako je dresirani za pronalaženje tartufa otegao papke."
on napisa samo da su se srdacno pozdravili. tj. ja verujem da jos rije u potrazi za gljivama. |
|
 | |
Papak

| Naslov: Re: Erotska prica u tri reci Pon Okt 10, 2011 1:16 pm | |
| | VladimirR. :: | I tako je dresirani za pronalaženje tartufa otegao papke.
daljinskim promeni kanal |
Pa da , ja pripadam generaciji primitivnih vinja koje su tražile tartufe , sada se za takve akcije unajmljuju labradori  |
|
 | |
VladimirR.

| Naslov: Re: Erotska prica u tri reci Pon Okt 10, 2011 1:24 pm | |
| |
|
 | |
Papak

| Naslov: Re: Erotska prica u tri reci Pon Okt 10, 2011 2:02 pm | |
| Jašta! Elem , kada sam bio mali moj omiljeni avanturista domaći je bio Željko Molnar. Ne znam da li je čovek još živ ali ako nije Bog da mu dušu prosti , svašta sam od njega naučio... Dakle jedna njegova priča kada je doživeo pustinjsku oliju u sred pustinje , bio je to karavan sa kamilama kojim su išli kroz pustinju. Doživeli su oluju i kako je on opisao pesak probija svaku naguću tkaninu pa je nemoguće bilo disati svima osim kamilama. kamile imaju prirodni mrežasti sloj kože ili sluzokože koje prevlače preko očiju i nozdrva tako da mogu disati i u ovakvim nemogućim uslovima... Pošto nisu imali izbora nikakvog svi prisutni su morali da zavuku kamilama nos u dupe dok se nije završila oluja jer su jedino tako mogli da dišu... Eto odoh i ja naletovanje u Egipat sa devojkom , razgledali smo mnoge turističke destinacije i odlučili da vidimo Saharu. Bili smo uvijeni u neke svilene marame temperatura je bila preko 40c. Popili smo jedan tea ina Sahara sa Stingom i zaputili se dalje u Saharu. Bilo nas je oko 10-ak a ja i devojka smo imali jednu dvogrbu kamilu. Scenario se naslućuje , počela je da nas hvata pešćana oluja ....nemoguće je postajalo disati kroz sve te svilene marame , postalo je nesnosno a suviše smo bili daleko da bi se vratili... U trenutku očaja setih se slavnog Željka Molnara , predložio sam svima ovu fantastičnu ideju , ostatak grupe je nerado pristao na ovakvu ideju ali su ipak to uradili iz krajnjeg očaja situacija se vratila pod kontrolu... Postojao je jedan problem ja i devojka smo delili jednu kamili!? Trebalo je biti na visini zadatka i delati brzo.. Kavaljerski sam devojci ponudio da gurne nos u kamilin rektum , uspostavila je kontakt sa ne tako svežim kiseonikom ali kad nema kiše dobar je i grad... Ona je meni damski ponudula da gurnem nos u njen rektum i tako smo nastavili u inprovizovanim uslovima. Bilo je jako teško i neugodno , ne znam kome je bilo neprijatnije , kamili , devojci ili meni? No bilo kako bilo izdržali smo oliju a ja sam pohabao kolena jer nisam smeo usporavati karavan a morao sam hodati četvoronoške da bi zadržao svoj nos na mestu... Bilo je jako neprijatno nije to onaj miomiris pakla i slatkastog sumpora iz ženskog organa već jedan mnogo gori i užasniji ali zbog naučne etike neću vam odavati jer vam se možda desi pa da vas ne obeshrabrim u startu... Stvari su funkcionisale dobro do jednog trenutka kamila je prdnula!!!! U tom trenutku telo moje devojke je poslužilo kao provodnik i jak mlaz vaduha mi je prošao kroz nos , pritisak užasno jak u trenutku sam mislio da ću da eksplodiram ali na kraju osetih blago olakšanje... Naduvala su mi se jaja ko u Kraljevića Marka... Postala su kao balon i ja sam počeo lebdeti sa tim balonom jaja iznad zemlje... Držao sam se za devojčin struk zaronjen u nju i ona i kamila su me vukli... Ubrzo je oluja prestala i odahnuli su svi osim mene , svi su izvadili noseve iz rektuma kamila ali ja sam i dalje lebdeo sa naduvanim jajima sa prečnikom od 1m , kukao sam plakao kad najednom mi sinu ideja video sam ogromni bodljikavi kaktus... Devojka me je držeći za ruku dok sam lebdeo dovukla do kaktusa , skinuo sam gaće i prislonio jaja na trn.... Proboo sam jaja trnom o šiknuo je vazduh ja sam nekontrolisano leteo 2-3 metra u vazduh i naglo pao na tle... Donekle sam uspešno arterirao , nisam se povredio.. Svi smo bili srećni i zadovoljni , živi smo... Laganim kasom sa kamilama vratili smo se nazad.... Eto jedne avanture u sahari...  |
|
 | |
flyingjoymaker

| Naslov: Re: Erotska prica u tri reci Pon Okt 10, 2011 2:28 pm | |
| Zeljko Malnar (i Ferenz Molnar).
Oko tog (onog) Zeljka je bilo tako da je moja vencana supruga onda bez ustezanja bila izjavila da bi se jebla s njim "odma` na licu mesta". (to znaci tamo u zagrebackom Nedeljom Popodnevu.
A ja mislim da je bio jebivetar: ziveo je od jahanja kamila i zena. Dakle, neproduktivno. |
|
 | |

| Naslov: Re: Erotska prica u tri reci Pon Okt 10, 2011 2:35 pm | |
| Papak je analni tip, danas samo rektalne aluzije pravi... Priču nadovezujem na Vladimirovo : ,,Sve za ljubav" Ljubav za sve  Hitlerovom sinu sada griješ pitu bacila si moju od zumbula khitu.  |
|
 | |
VladimirR.

| Naslov: Re: Erotska prica u tri reci Pon Okt 10, 2011 2:40 pm | |
| |
|
 | |
Papak

| |
 | |
Papak

| Naslov: Re: Erotska prica u tri reci Pon Okt 10, 2011 2:44 pm | |
| | flyingjoymaker :: | Zeljko Malnar (i Ferenz Molnar).
Oko tog (onog) Zeljka je bilo tako da je moja vencana supruga onda bez ustezanja bila izjavila da bi se jebla s njim "odma` na licu mesta". (to znaci tamo u zagrebackom Nedeljom Popodnevu.
A ja mislim da je bio jebivetar: ziveo je od jahanja kamila i zena. Dakle, neproduktivno. |
Danas jebu jebivetri i parajlije pa je termin jebivetar zamenio uloge , ja sam kao klinac voleo njegove priče a izvinjavam se zbog bivše supruge , nadam se da to nije uticalo na vas..  |
|
 | |

| |
 | |
flyingjoymaker

| Naslov: Re: Erotska prica u tri reci Pon Okt 10, 2011 11:07 pm | |
| papak:
"Danas jebu jebivetri i parajlije pa je termin jebivetar zamenio uloge , ja sam kao klinac voleo njegove priče a izvinjavam se zbog bivše supruge , nadam se da to nije uticalo na vas ... "
ma ja sam joj govorio: da on jebe dobro, ne bi bez`o u Gobi, Shamo i Saharu, nego bi ziveo u Beogradu ili Amsterdamu. Koji ce krasni u krajevima u kojima covek dobije noz u ledja cim pogleda njihovu zensku (jer je "nevernik".) Itd. drkadzija malnar.
|
|
 | |
wucicca

Datum upisa: 12.08.2011
 | Naslov: Re: Erotska prica u tri reci Pon Okt 10, 2011 11:23 pm | |
| secam se tog malnara kao kroz maglu mada danas bas i nema tix nekix xarizmaticnih likova sve same karikature mogucnosti xmmm ex da postoji neko tako... pa da mogu reci tu.. sad.. odma...  |
|
 | |

| |
 | |
VladimirR.

| Naslov: Re: Erotska prica u tri reci Uto Okt 11, 2011 9:26 am | |
| | wucicca :: | xmmm ex da postoji neko tako... pa da mogu reci tu.. sad.. odma...  |
Ti samo reci. Neki će se već naći. Umetnik pera što voli da se rimuje. |
|
 | |
flyingjoymaker

| Naslov: Re: Erotska prica u tri reci Uto Okt 11, 2011 10:08 am | |
| | wucicca :: | secam se tog malnara kao kroz maglu mada danas bas i nema tix nekix xarizmaticnih likova sve same karikature mogucnosti
xmmm ex da postoji neko tako... pa da mogu reci tu.. sad.. odma...  |
pa eto, ja nisam ni mislio da bi se samo moja zena odma`tu (ili tamo) onda (ili sad) jebala s njim.
Ali, takav mu horoskop; - da su ga zene htele, a i vas; - da jedna drugu ometate u redu pred njegovim satorom.
|
|
 | |
wucicca

| |
 | |
VladimirR.

| |
 | |
wucicca

| Naslov: Re: Erotska prica u tri reci Uto Okt 11, 2011 12:08 pm | |
| ux kolega Vucko se ne racuna  on je nedoxvatljivo neodoljiv  |
|
 | |
Papak

| Naslov: Re: Erotska prica u tri reci Uto Okt 11, 2011 12:14 pm | |
| http://en.wikipedia.org/wiki/%C5%BDeljko_Malnar http://blog.b92.net/text/835/NOCNA-MORA-Zeljka-Malnara---poslednji-kutak-slobode/ Evo ga batica malo je lood ali nije strasno:)))  |
|
 | |
wucicca

| Naslov: Re: Erotska prica u tri reci Uto Okt 11, 2011 12:25 pm | |
| sta fali loodosti  ko vide jos vajde od pameti  ala je osedeooooooo |
|
 | |
Papak

| |
 | |